Nominal Foods
We consult with nature

Paneren en binden

Rijstmeel is neutraal van smaak en bindt vloeistoffen goed. Geschikt voor binden van soepen of sauzen, als bindmiddel in vlees- en groentepasteitjes, fruitmengsels. Je kunt het combineren met maïsvlokkenkruimels en het gebruiken als paneermeel. Ook de maisvlokkenkruimels zijn geschikt als bindmiddel. 



Rijst paneermeel/bindmiddel

Samenstelling: 100% gepelde rijst

Voedingswaarden per 100 gram

Energie: 1550 kJ / 365 kcal
vet: 1,4 g (waarvan onverzadigd: 0,2 g) koolhydraten: 81 g
suiker: 0,2
vezels: 2,4 g
eiwit: 6 g
zout: <0,01 g 


Mais paneermeel/bindmiddel

Samenstelling: 100% mais

Voedingswaarden per 100 gram

Energie: 1540 kJ / 364 kcal
vet: 2,9 g (waarvan onverzadigd 0,4 g) koolhydraten: 76 g
suiker: 0,7 g
vezels: 3 g
eiwit: 6,9 g
zout: <0,01 g