Nominal Foods
We consult with nature

Meeneem zakjes

Lekker als lunch of tussendoortje en makkelijk mee te nemen en bereiden met (plantaardige) melk. Stilt stevige trek, geeft energie en bevordert concentratie. Boordevol vezels en voedingsrijke glutenvrije ingrediënten als quinoa en bruine rijst. Bevat geen gluten, aroma's, smaakstoffen, lactose of toegevoegde suiker en is geschikt voor veganisten. 

Verwarm 250 ml (soja)melk of gebruik heet water (handig voor onderweg), inhoud van het zakje toevoegen, roeren en klaar! Breng eventueel op smaak met je favoriete fruit en/of noten. 

 


Sport

Een complex van licht verteerbare rijstkoolhydraten. Geeft energie, niet alleen voor sportprestaties. De witte  witte quinoa vlokken zijn een superfood vanwege de uitzonderlijke voedingswaarde. De gezondheid van het hele lichaam wordt ondersteund door oplosbare vezels, de cichorei polysaccharide-inuline. Deze probiotische stof is tevens gunstig voor de darmflora. 

Samenstelling: volkoren rijst, witte rijst, quinoa vlokken, oplosbare vezelinuline en zout.

Voedingswaarden per 100 g 

Energie ... 1486 kJ / 352 kcal
Vetten ..........................2,4 g
(waarvan meervoudig onverz. ... 0,5 g)
koolhydraten ............69 g
(waarvan suikers ......0,8 g)
vezels ............................11 g
eiwit ..............................8 g
zout ...............................0,3 g 
Office

Een 
heerlijke en voedingsrijke combinatie van onder andere quinoa en bruine rijst. Het vezel is afkomstig van vlasmeel en de  cichoreipoly-saccharide-inuline. Deze ingredienten zijn goed voor het geheugen en een actieve geest.

Samenstelling: volkoren rijst, sorghum, rode quinoa, witte quinoa vlokken, lijnzaadmeel, oplosbare vezels inuline, antioxidant: zonnebloemlecithine, en zout.

Voedingswaarden per 100 g 

Energie ... 1521 kJ / 361 kcal
Vetten ........................ 5 g
(waarvan meervoudig onverz. 0,8 g)
koolhydraten .......... 60 g
(waarvan suikers .....1,2 g)
vezels .......................... 14 g
eiwit .............................12 g
zout ..............................0,4 g